KJØKKENSJEFENS ANBEFALING

 STEKT FLESK OG DUPPE

Lett saltet sideflesk av svin, duppe (Kremet hvitsaus)
serveres med kålrabistappe og poteter
(Saus inneholder soya, melk (også laktose), gluten (hvetemel) 

Kr.169,-

STEKT FLESK OG DUPPE      (STOR)

Lett saltet sideflesk av svin, duppe (Kremet hvitsaus)
serveres med kålrabistappe og poteter
(Saus inneholder soya, melk (også laktose), gluten (hvetemel) 

Kr.189,-

KJØTTBOLLER MED BACON
Serveres med erterstuing, saus og poteter.

Kr.99,-

 

FERSK DAMPET ØRRET
serveres med agurksalat rømme og poteter
(Inneholder fisk, rømmesaus med melk (også laktose)

Kr.179,-

 

FERSK STEKT MAKRELL (serveres kun i sommer sesong)
serveres med agurksalat rømme og poteter
(Inneholder fisk)

Kr.149,-

Translate »
BordbestillingAvbestille bord