DAGENSRETTER

MANDAG

KJØTTKAKER
Grove, håndstekte
serveres med erterstuing, saus og poteter
(Kjøttkaker kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.149,-

TIRSDAG

FERSK DAMPET ØRRET
(Inneholder fisk)

Kr.169,-

FERSK DAMPET SKREI
– servers kun i februar og mars måned.
(Inneholder fisk)

Kr.179,-

 

ONSDAG

BIFFKARBONADER MIDDAG
serveres med erterstuing, saus og poteter
(Biffkarbonader kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.149,-

 

TORSDAG

RASPEBALLER
serveres med saltkjøtt, flesk, vossakorv, ertersaus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.169,-

 

FREDAG

SVINESTEK
serveres med surkål, saus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.139,-

 

LØRDAG

FLESK OG DUPPE
serveres med kålrabistappe saus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.139,-

 

SØNDAG

REINSDYRKARBONADER
serveres med ertestuing, surkål, tyttebærsyltetøy, saus og kokte poteter
(saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.159,-

Print this pageShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn