DAGENSRETTER

MANDAG

KJØTTKAKER
Grove, håndstekte
serveres med erterstuing, saus og poteter
(Kjøttkaker kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.149,-

TIRSDAG

FERSK DAMPET ØRRET
(Inneholder fisk)

Kr.169,-

FERSK DAMPET SKREI
– servers kun i februar og mars måned.
(Inneholder fisk)

Kr.179,-

 

ONSDAG

BIFFKARBONADER MIDDAG
serveres med erterstuing, saus og poteter
(Biffkarbonader kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.149,-

 

TORSDAG

RASPEBALLER
serveres med saltkjøtt, flesk, vossakorv, ertersaus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.169,-

 

FREDAG

SVINESTEK
serveres med surkål, saus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.139,-

 

LØRDAG

FLESK OG DUPPE
serveres med kålrabistappe saus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.139,-

 

SØNDAG

BLANDABALL
Tradisjonelt næringsrik og sunn kost fra kyst.
Laget av renskåret hvitfisk, poteter og melk.
Serveres med vossakrov, stekt flesk, kålrotstappe, hvitkremetsaus og kokte poteter.
(Innholder fisk, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.149,-

REINSDYRKARBONADER
serveres med ertestuing, surkål, tyttebærsyltetøy, saus og kokte poteter
(saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.159,-

Print this pageEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook