17 MAI MENY

BIFF BEARNAISE

Norsk ytrefilet av okse
serveres med grønnsaker bearnaisesaus og valg mellom
fløtegratinertepoteter eller pommes bistro
(Bearnaisesaus inneholder egg, soya, melk (også laktose) sulfitter, sennep og selleri), fløtegratinertepoteter innholder melk)

Kr.279,-

PEPPERSTEK

Norsk ytrefilet av okse
serveres med grønnsaker, peppersaus og valg mellom
fløtegratinerte poteter eller pommes bistro
(Peppersaus inneholder gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose) 

Kr.279,-

SCHRØDER’S SPESIAL BURGER

Hamburger med ost og bacon 190.gr
serveres med salat, tomater, gourmet dressinger
hamburgerbrød med lyse og mørke sesamfrø og pommes bistro
(Brød inneholder gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose) og spor av selleri og sennep), gourmet dressinger innholder egg og sennep)

Kr.189,-

STEKT FLESK OG DUPPE

Lett saltet sideflesk av svin og duppe (kremet hvitsaus)
serveres m/ sesongens grønnsaker og kokte poteter
(Saus inneholder soya, melk (også laktose), gluten (hvetemel) 

Kr.169,-

REINSDYRKARBONADER
serveres med erterstuing, surkål, saus og poteter
(Reinsdyrkarbonader kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.179,-

SVINESTEK
serveres med surkål, tyttebærsyltetøy, saus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.149,-

 

FERSK DAMPET LAKS
serveres med agurksalat, rømme og poteter
(Inneholder fisk, rømmesaus med melk (også laktose)

Kr.179,-

Print this pageEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Facebook